Dzisiaj pod czas rozgrywki zauważyłem dziwny Bug amuletów wyglądało to tak jak bym mial podwujnie każdy z amuletów który mialem ubrany co widac z resztą na SS standardowa ilosc mojego hp z amuletem to cos okolo 4.000 na ss widac 6.500 i widac ze na amuletach jest cyfra '2' http://w291.wrzuta.pl/obraz/powieksz/3CCbBbSeIFG
_________________ Characters: Gunner - Bambusek 20lv Frost - BambusekFrost 20lv Tank - Bambusek TANK 20lv Fire - HeppyBear 20lv Berserker- Mathyus 20lv
A odpalałeś może świąteczne przedmioty, które dają bonusy podobne do tych dawanych przez amulety?
Tue Dec 24, 2013 8:37 pm
Reyon
Re: Bug Amuletów
Widziałem coś takiego na streamie jednego pana, którego nicku nie zdradzę, stosunkowo dawno więc to nie te dodatki świąteczne. Nie pomyślałem wtedy o zrobieniu ss, a byłem pewny, że jest to spowodowane użyciem jakiś niedozwolonych programów. W sumie ciekawa sprawa...
//edit Ofc nie podejrzewam Cię o stosowanie wspomagaczy. Tylko jakiś totalny bez mózg mógłby wstawić na forum ss podczas korzystania z bota twierdząc, że to bug.
Tue Dec 24, 2013 10:34 pm
Bambusek
Re: Bug Amuletów
Nie, nie odpalałem tych świątecznych przedmiotów
_________________ Characters: Gunner - Bambusek 20lv Frost - BambusekFrost 20lv Tank - Bambusek TANK 20lv Fire - HeppyBear 20lv Berserker- Mathyus 20lv
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum