Młot parowy -> propozycja zmian w następnym PATCHU
Author
Młot parowy -> propozycja zmian w następnym PATCHU
Posiadam następujący problem graficzny w pobliżu młota parowego. ogromny spadek FPS z każdym uderzeniem młota (spowodowane pyłem i rozłamem ziemi). chciałbym aby była możliwość wyłączenia tych efektów jak i też możliwość wyłączenia pogody. aby zwiększyć ilość FPS na moim jak i wielu innych graczy.
apeluje również o dodanie możliwości aktywacji: - ping-log - lag-log - key-log (informacji w oknie czatu odnośnie akcji zachodzących z jak i przeciw twojej postaci)
bez podanych powyzej zmian nie da sie grac, granie jest uciazliwe i pelne dziwnych niespodzianek mam nadzieje ze jakis admin to przeczyta
nie wiem czy w dobrym dziale to umieszczam (jesli sie myle prosze o wskazanie odpowiedniego dzialu) pozdrawiam
Re: Młot parowy -> propozycja zmian w następnym PATCHU
jeśli chodzi o ten młot, też to miewam. Wydaje mi się że przy niższych detalach nie ma tego problemu widziałem grę na tych minimalnych, nie wierzę że tam widać jakikolwiek pył.;p
Fri Jan 17, 2014 11:54 pm
kwietniu24
jest widoczny zapewne uzaleznione jest to od parametrow komputera, gdzie nie mamy mozliwosci manipulowania efektami gry. lecz tylko przez 4 stopnie graficzne i 5'ty lata 90
Mon Jan 20, 2014 9:37 am
SarnaPL
W ogóle tłumaczenie polskie ,poziomów, grafiki to jakieś jest głupie
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum