|
|
Page 1 of 1
|
[ 4 posts ] |
|
Author |
Message |
Delaila
|
Kupno kamieni.
Jak mam kupic kamienie ??? jak platnosc sms i bankowa nie dzialal.
Jeszcze miesiac temu wszystko bylo ok, czyzby chcieli zniechecic polskich graczy???
_________________ Nothing is true. Everything is permitted.
|
Mon Sep 16, 2013 10:52 pm |
|
|
figielek161718
|
Re: Kupno kamieni.
Podpinam się do pytania. Co się stało z metodą płatności "Other" gdzie wybierało się karte bankową i ładnie przelewem kupowałem -.- Wróci to czy już szukać innej gry?:P
|
Tue Sep 17, 2013 9:55 am |
|
|
figielek161718
|
I jeszcze drugie pytanko. Czy jeśli kupie Paysayf za 20zł to ile kamyków dostane? nie wiem jak to przeliczyc a nie ma waluty w zł
|
Tue Sep 17, 2013 9:57 am |
|
|
Physician
Joined: Wed Aug 14, 2013 1:14 am Posts: 161 Location: Great Family
|
To samo pytanie. Jeszcze z dwa tygodnie temu dostępne było multum metod płatności wybierając pole Other, a od niedawna jedynie kilka.
Nie jest dłużej możliwy wybór swojego banku a obie funkcje zapłaty poprzez sms przestały działać.
Mam nadzieję że wszystko to wróci do poprzedniego stanu bo coś jest ewidentnie nie halo.
Proszę o odpowiedź kogoś ze studia panzar. Póki co gra wciąż siedzi na dysku.
_________________ My other characters description: GUN- I named him Armatte Baggins, which means little man with a big gun FIRE- I named her Greta Soft, because you can freely stand on her skyfire SAP- He's a Baguette Maker, knowing that full warrior is a strong warrior
|
Wed Sep 18, 2013 1:11 pm |
|
|
|
Page 1 of 1
|
[ 4 posts ] |
|