|
|
Page 1 of 1
|
[ 3 posts ] |
|
zapora eset problem z logowaniem
Author |
Message |
kr0m4L
|
zapora eset problem z logowaniem
Witam, mam następujący problem z grą... zaraz po zainstalowaniu odpalilem grę, zaliczyłem trening i zagrałem na szybko jakąś partie wszystko działało całkiem spoko po późniejszym włączeniu launchera występuje błąd danych logowania (błędne hasło/login) problem znika gdy usunę regułę z zapory ESETa i na nowo pozwole jej się wpisać loguję się do launchera, klikam start i po tym śmiesznym patchowaniu co włączenie kolejna reguła jest dodawana do zapory która powoduje rozłączenie z siecią i koło się zamyka bo po ponownym logowaniu mam błąd danych logowania dane logowania są poprawne (na stronie www się loguje normalnie) eset działa na wszystkich innych aplikacjach normalnie mam problem tylko z tą grą
jakieś propozycje? pytania?
|
Wed Dec 04, 2013 3:04 am |
|
|
Xylar
Joined: Fri Aug 23, 2013 8:56 pm Posts: 939 Location: Poland
|
Re: zapora eset problem z logowaniem
nie sądzę zeby jakaś zapora ci to blokowała. W chwili obecnej cos sie stało z serwerem, i póki co chyba nie wiadomo o co chdozi, przynajmniej nie widziałem dotąd informacji od supportu. Jutro (w sumie dziś, później) się pewnie dowiemy wszytkiego.
|
Wed Dec 04, 2013 3:57 am |
|
|
Karenira
Moderator
Joined: Mon Jun 03, 2013 11:44 pm Posts: 657 Location: Poland
|
Re: zapora eset problem z logowaniem
Tak, to problemy techniczne po stronie serwera - szczegóły są wyjaśniane, a jeżeli masz jakieś screeny z tym błedem, to je opublikuj w tym temacie.
|
Wed Dec 04, 2013 11:57 am |
|
|
|
Page 1 of 1
|
[ 3 posts ] |
|