View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Aug 22, 2025 5:18 pm

Reply to topic  [ 548 posts ]  Go to page Previous  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 55  Next
Informacje o grze 
Author Message

Reply with quote
Post Re: Informacje o grze
właśnie na takie coś liczyłem, jeśli chodzi o inkwizytora, moża wracać już do gry :D

Fri Jan 16, 2015 2:07 pm
Profile

Reply with quote
Zgadzam się z powyższym, umiejętności inka wyglądają świetnie. I jakie działanie ;) Zwłaszcza ta przedostatnia. I tak właśnie powinien wyglądać prawdziwy zabójca.

Umiejętność sapera przeciwko kanonowi wygląda nieźle, ale nie wiem konkretnie jak to ma dokładnie działać. I dlaczego po prawej stronie saperowi pojawia się działo?

Tylko oby nie okazało się, że to wersja ostateczna. Niektóre umiejętności są ''lekko'' przesadzone pod kosztem pk.
Może jest jeszcze nadzieja?

Sat Jan 17, 2015 10:15 am
Profile

Reply with quote
To działko u sapera, pokazuje chyba ile czasu działa granat na kanoniera, Tutaj to widać
phpBB [video]

Sat Jan 17, 2015 10:49 am
Profile

Reply with quote
Wygląda na to, że Panzar Studio tworząc nowe skille próbuje usystematyzować równowagę sił klas.

Umiejętności inkwizytora rzeczywiście robią wrażenie, obawiam się jednak że takie poczucie siły będzie działać na niekorzyść
wielu graczy, którzy grając "na pałę" często będą kłaść się na ziemię z ujemnym bilansem cp.

SAP- He's a Baguette Maker, knowing that full warrior is a strong warrior

Sat Jan 17, 2015 12:11 pm
Profile
Moderator

Reply with quote
Awanturnik wrote:
Tylko oby nie okazało się, że to wersja ostateczna. Niektóre umiejętności są ''lekko'' przesadzone pod kosztem pk.

Jest, wciąż trwają testy balansu nowych umiejętności.

Sun Jan 18, 2015 3:01 pm
Profile

Reply with quote
Karenira wrote:
Awanturnik wrote:

Jest, wciąż trwają testy balansu nowych umiejętności.

Tak też myślałem, gdyż zazwyczaj nie ma niedopracowanych aktualizacji, ale zawsze muszę się upewnić, więc dzięki za potwierdzenie ;)

Ogólnie wydaje mi się, że ostatecznie nie zrezygnowano z gry i nadal jednak starają się ją ulepszyć. Dużo graczy pomimo tego zrezygnowało, sam widzę to po swjej liście znajomych. 7-10 miesięcy temu większość z nich grała często, 4-5 h dziennie. Teraz widać ich może 1-2 h, lub co kilka dni. Nie wiem, czy wszyscy mają natłok obowiązków, szkoła/praca/dom. Najwięcej chyba wpływa na to balans i ostatnie wyczyny z kuźnią.

Teraz balans może ulec znacznej poprawie. Nowe umiejętności i 8v8 (to ostatnie bardzo mnie cieszy - w końcu będzie tylko 1 kanonier. Tylko jeśli odbywać się to będzie po każdej klasie w grupie. Jeśli limity pozostaną, wiadomo, będzie inaczej, niestety) bardzo zmienią rozgrywkę i jak zwykle w po dużej aktualizacji bywa, trzeba się nauczyć wszystkiego od nowa. Nie oceniam tego na minus. Nie zawsze będzie się opłacało wciskanie klawiszy 1,2,3,1,2,3,1,2,3... w nieskończoność. :)

Na pewno nie uda się odzyskać wszystkich graczy, bo to niemożliwe, ale widać, że gra się rozwija. Oby w dobrym kierunku. Tak czy inaczej życzę im powodzenia, bo gra na początku była warta uwagi i niech tak pozostanie do końca.

Mon Jan 19, 2015 12:12 pm
Profile

Reply with quote
Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie inkwizytora, nie do końca związane z aktualizacją. Po nickach osób które udzielają sie w tym temacie, widzę że większość z was uczestniczy od dawna w turniejach 20-30lvl, a mianowicie, dlaczego drużyny z ,,dużego'' turnieju nie decydują się na wystawienie inkwizytora do składu, oczywiście zdarza się to choć bardzo rzadko. Jest to z jednej strony dość dziwne, na turnieju 15-24, jak i wcześniej na 10-19 inkwizytorzy właściwie robili wszystko za resztę drużyny. Staram się również regularnie obserwować to co dzieje się na rosyjskich turniejach i tam prawie każda drużyna z czołowki decyduje się na jednego inka. Czy u nas jest spowowodane to tym że są poprostu za słabe?
Czepiam sie tego strasznie :D bo sam od x czasu tkwię na 24 poziomie, właśnie z racji że klany do których pisałem (nie mówie tu o tych najlepszych) poprostu nie chcą inkwizytora.
Mam nadzieję że sytuacja ta zmieni się po wprowadzeniu nowych skilli, może wtedy ink zrobi się potrzebny.

Mon Jan 19, 2015 6:40 pm
Profile

Reply with quote
Lunastra wystawiała zawsze jednego inq dopóki Rafalko nie odszedł do armady:D

p.s. ile mastery?

Mon Jan 19, 2015 7:41 pm
Profile
Moderator

Reply with quote
Po prostu nie ma naprawdę dobrych inkwizytorów w grze (może poza paroma wyjątkami), a ilość miejsc w drużynie jest ograniczona.

Mon Jan 19, 2015 7:43 pm
Profile

Reply with quote
Nom, lepiej wstawić n-tą lodową zamiast takiego inka :d

Bum Badiradira! Chodź kochanie, chodź!
    Nie bój, nie bój się Panzara, oo!

Mon Jan 19, 2015 8:16 pm
Profile
Reply to topic   [ 548 posts ]  Go to page Previous  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 55  Next