|
Author |
Message |
Rin the Hateful
Joined: Mon Jun 02, 2014 11:09 pm Posts: 416 Location: Poland!
|
Re: Informacje o grze
Jeszcze boostują tego berka?
_________________ Panzar... Panzar Boy.. Panzar! Hahaha!
Bum Tararara! Za oknami noc! Czego chcesz dziewczyno, ja wiem - Panzara! Bum Badiradira! Chodź kochanie, chodź! Nie bój, nie bój się Panzara, oo!
|
Wed Dec 21, 2016 3:59 pm |
|
|
notohop
|
i wez tu teraz sobie pograj w kazdej grze 4 ogniste i 4 w top tabel, staty kazdej jednej lepsze niz u inq i berq razem wzietych, byle ognista 4k lupie lepiej niz inq 4700, przed updatem i tak op byla, szczegolnie z autoblokiem, ktos kto to wymyslil musial niespelnic sie na tej postaci, nic dziwnego jak po paru latach gry nie wie ze mozna blokowac... tank tez napi***ala az milo zamiast mu dmg obnizyc to dali skill co sklada na hita + dobicie z kerna, fajnie sie gra jak nigdy z kazdym update coraz gorzej, dobrze ze inq ma skok i zjawe przynajmniej wiadomo do czego ta postac sluzy klatka i dzida bo ogniste cie zjedza... http://www.chujnia.pl
|
Sat Jan 07, 2017 5:19 am |
|
|
Suniapunia
|
imho lodowa wyszla duzo lepiej od ogniowej, - bije tak samo jak ogniowa z kolki - energy tacza + 5k hp - mrozenie + wirówkowy instant kill
ciekaw jak się nią gra 4k+, ale na lvl 20 70% meczy mvp
ps. o co chodzi z tym autoblockiem?
|
Sun Jan 08, 2017 7:14 am |
|
|
Rin the Hateful
Joined: Mon Jun 02, 2014 11:09 pm Posts: 416 Location: Poland!
|
Dzięki chłopie, teraz dopiero zrozumiałem czemu tyle ludzi buduje lodową na energię xD No przecie że lodowa tarcza. Ja swoją mam najzwyczajniej w świecie na hp / will ¯\_(ツ)_/¯
Ale mi osobiście update się nie spodobał, jest nieprzemyślany
_________________ Panzar... Panzar Boy.. Panzar! Hahaha!
Bum Tararara! Za oknami noc! Czego chcesz dziewczyno, ja wiem - Panzara! Bum Badiradira! Chodź kochanie, chodź! Nie bój, nie bój się Panzara, oo!
|
Sun Jan 08, 2017 12:44 pm |
|
|
Karenira
Moderator
Joined: Mon Jun 03, 2013 11:44 pm Posts: 657 Location: Poland
|
Dzisiejsza aktualizacja:
- Zwiększono prędkość działania minimapy i wyeliminowano błąd z jej zamieraniem.
- Przywrócono przycisk "problemy z płatnością".
- Część obciążenia obliczeniowego została transferowana z CPU na GPU, co przełoży się na wzrost liczby FPS w grze.
|
Thu Jan 26, 2017 12:10 pm |
|
|
notohop
|
to jest jakas przesada gralem sporo lodowa i troche ognista ale zeby tak trafiac jak niektore ogniste to trzeba aima miec niech w koncu ja znerfia bo jest pizda a nie gra
|
Fri Jan 27, 2017 8:20 am |
|
|
Karenira
Moderator
|
Wczorajszy stream z informacjami o najnowszym patchu (po rosyjsku):
|
Sat Feb 18, 2017 3:33 pm |
|
|
Karenira
Moderator
|
W dniu jutrzejszym nastąpi całkowity reset efektywności postaci.
|
Mon Mar 27, 2017 3:24 pm |
|
|